Aleksandar Mihajlović

IT Konsultant

Naš programer Aleksandar od srednjoškolskih dana je gajio veliku ljubav prema svetu Informacionih Tehnologija, pa tako odmah po završetku srednje škole pakuje kofere za Beograd i upisuje IT Akademiju. Nakon stečene diplome, Novi Sad je bio njegova sledeća stanica gde je zahvaljujući svojim opširnim znanjem u polju programiranja ubrzo našao posao u Crowded Room Studio, Novosadskoj start-up programerskoj firmi. Tokom godina iskustvo je sticao radeći na razvijanju e-learning softvera ,,Mathematic“ za kanadsku kompaniju Vretta, Inc., desetina mobilnih aplikacija i vebsajtova za različite struke i klijente.

U HR Factor timu on je naša IT podrška koja nam omogućava efikasan rad kao i savremeni pristup poslu. Aleksandar je, takodje zadužen za izgled i optimizaciju našeg vebsajta i revnosno kontrolisanje sadržaja na njemu.

Aleksandar je odnedavno postao zaljubljenik u vožnju bicikla. Opremljen naboljom biciklističkom opremom, nije mu teško da pređe ceo grad u potrazi za dobrim stazama i zabavom.