FIRMA IZOTERM-PLAMA: PONOSNO PROLAZIMO KROZ VIŠEGODIŠNJI RAZVOJ ZAPOSLENIH

Želimo podeliti s vama jedan poseban trenutak u našem putovanju – realizaciju višegodišnjeg razvoja zaposlenih u firmi Izoterm-Plama koji je obeležio našu firmu kao izuzetno radno okruženje. Put razvoja zaposlenih počeo je u septembru 2021. godine i traje pune tri godine.

Kroz dugogodišnje napore, ulaganja i posvećenost, sa timovima: prodaje, logistike, šefovima proizvodnje i top menadžerima prolazimo kroz raznovrsne obuke, radionice i mentorstvo.  Naš cilj je ne samo razvijati individualne talente, već i graditi snažnu, povezanu radnu zajednicu.

Jedan od najvećih izazova za nas jeste od menadžera napraviti lidere. Legitimna moć ( moć pozicije) nam daje određene pogodnosti, daje nam i formalno pravo da imamo kontrolu ljudi i procesa u firmi, ali ta ista moć nam ne može obezbediti poštovanje i autoritet. Kroz dobru organizacionu klimu i povećanje produktivnosti u svim sektorima, rezultati  truda postaju sve očigledniji . Svi zaposleni su postali ključni igrači u ostvarivanju  organizacionih ciljeva.

Hvala vam što ste deo ove priče!