TEAM BUILDING

Aktivirajte potencijal svog tima sa HR Factor agencijom!

Mi verujemo da su team building i radionice najbolji način sagledavanja posebnosti jednog tima. Uz naše programe, a kroz humor, imate priliku da povećate osećaj pripadnosti kod svakog člana svog tima i ohrabrite svoje ljude da preuzimaju inicijativu u radnim zadacima.

Team Building Agencije
Herbalife team building

Zašto HR Factor Team Building?

Programi po Meri

Mi razumemo da je svaki klijent, kao i njihovi timovi – posebni. Iz tog razloga HR Factor team building programi su pravljeni “po meri“ za potrebe svakog pojedinačnog tima, bez obzira na veličinu i industriju.

Izdvajamo četiri vrste Team Buildinga:

  • Work Shop (KOMPANIJSKI)
  • Fun And Game (TAKMIČARSKI)
  • Chill Out (OPUŠTAJUĆI)
  • WIM HOF Metoda (STRES MENADŽMENT)

 

Fleksibilnost Ponude

Prilagodljivi svakom klijentu i posvećeni pružanju najboljih uslova – mi nudimo naše programe na lokaciji po izboru klijenta ili u HR Factor Team Building Centru.

HR Factor Team Building Centar

HR Factor Team Building Centar nalazi se na Fruškoj Gori, u izdvojenom šumovitom delu daleko od urbanizma, i predstavlja mesto na kome se spaja priroda, zadovoljstvo i rad.

Team building agencije

Kompletna organizacija

Brigu o svim organizacionim aspektima team buildinga od smeštaja, ishrane, prevoza i realizacije programa preuzima HR Factor. Pored četiri team building programa koje vode naši iskusni treneri, u ponudu je moguće uključiti i aktivnosti poput ronjenja, vožnje kvadova, vožnje bicikla, krstarenje, organizovane obilaske znamenitosti, kulinarske radionice i druge aktivnosti koje su prilagođene vašim potrebama i preferencijama.

Ekspertni Treneri

HR Factor tim ima veliko iskustvo rada u svim sferama kompanijskog team buildinga, koje je dalje nadograđeno najvišim stepenima obrazovanja u oblasti ljudskih resursa, psihologije i sporta.