OBUKA-EMOCIONALNA INTELIGENCIJA

Kroz interesantne vežbe, na obuci “Emocionalna Inteligencija”, koja se održala 12. maja 2021. godine u Novom Sadu, učesnici su imali priliku da se upoznaju sa racionalnim i iracionalnim emocijama, da spoznaju svoje slabosti i da iste menjaju radi lakšeg upravljanja sobom i svojim zaposlenima.Bila je to inspirativna avantura samoodkrića i razvoja veština koja je pomogla učesnicima da transformišu svoje živote na ličnom i profesionalnom planu.

Evo pregleda nekih nezaboravnih trenutaka:

Interaktivne Vežbe: Emocionalna inteligencija nije samo koncept, već praksa. Kroz interaktivne vežbe i simulacije, stvorili smo sigurno okruženje za primenu novih veština u realnim situacijama.

Upravljanje Stresom: Svesni smo da je upravljanje stresom ključno za uspeh u svim sferama života. Obuka je pružila praktične tehnike za prevazilaženje stresnih situacija i održavanje emocionalne ravnoteže.

Duboko Razumevanje Emocija: Tokom obuke, istraživali smo dubinu emocionalne inteligencije, učili kako prepoznati, razumeti i efikasno upravljati emocijama kako bismo postigli pozitivan uticaj na sebe i druge.

Zahvaljujemo se na učešću i predanosti svim učesnicima koji su prisustvovali obuci i želimo im da nastave da budu vođe svojih emocija.