Aleksandra Džinović

Digitalni Marketing

Ljubav prema književnosti i pisanju je gajila od najmlađih dana, pa tako Aleksandra postaje student Filološkog fakulteta nakon srednje škole. Nakon tri završene godine i selidbe iz Beograda u Novi Sad, Aleksandrin fokus se premešta u oblast programiranja gde je radila na razvoju mobilnih aplikacija i online platformi za učenje. Ljubav prema pisanju je nikada nije napustila i uporno je tražila način da spoji svoj afinitet prema pisanoj reči i radoznalost prema svetu Informatičkih Tehnologija.

Ubrzo je našla savršen spoj i započela karijeru kopirajtera pišući stručne tekstove, blogove, kao i vebsajt stranice, reklame i marketing sadržaje. Upoznajući čari SEO pisanja, vrlo brzo postaje stručna u organizovanju sadržaja društvenih mreža i na putu da postane odličan Menadžer Digitalnog Marketinga.

U HR-u Aleksandra se bavi svom potrebnom dokumentacijom i sadržajem koji nas promoviše i pomaže Vama da saznate više informacija o našim uslugama.

U slobodno vreme uživa u igranju sa svojim sinom, kao i u putovanju sa svojom porodicom. Uživa u vrućoj kafi i konstruktivnim razgovorima sa porodicom i prijateljima, a omiljeno godišnje doba joj je jesen.